Trenger du nye bildekk eller nye felger kan det å orientere seg og finne de beste for din bil og kjørebehov oppleves som en litt uoverkommelig oppgave.

Hos Snap Drive har vi dekk og felger i alle prisklasser, og kan tilby kvalitetsdekk fra Nokian, Goodyear, Sava, Falken, Sailun med flere.
Synes du fortsatt det er vanskelig å velge, er du velkommen til å ringe oss eller komme innom for å få veiledning og råd. Finn kontaktinformasjon til våre verksteder.

Å la våre rutinerte ansatte skifte hjul for deg mens du tar deg en kaffekopp eller leser noen nyheter, er lettvint. Det er også lettvint å la oss oppbevare hjulsettene dine på dekkhotell. Les mer her. 
Du finner mer informasjon om sommerdekk og vinterdekk via lenkene nedenfor.

Vinterdekk

Sommerdekk 

Mann som bytter dekk på Snap Drive-verksted

Når bør du bytte dekk?

En ting er reglene for sommer- og vinterdekk, men har du tenkt over om du må bytte dekk utover det? Om de begynner å bli slitt og hvor gamle de er, har noe å si for hvor trygg bilen din er på veien.
Dekk som er i bruk, og ikke har blitt slitt til under minimumskravet, bør uansett skiftes etter om lag 5-6 år. 

Tips for å sjekke dekkene
Gjør det til en vane å sjekke dekkene jevnlig – spesielt lufttrykk. Ta også en kikk av og til for å sikre at ikke mønsteret blir slitt ulikt – har dekket blitt mye mer slitt på en kant enn den andre, eller bilen trekker til siden, kan det være lurt med en grundigere sjekk på et verksted. Det kan for eksempel skyldes feil på hjulstillingen. Snap Drive er spesialister på hjulstilling og har topp moderne utstyr for å sjekke hjulstillingen på bilen din.

Hva er TPMS, og hvor viktig er det?
TPMS står for Tire Pressure Monitoring System – på norsk gjerne forklart som automatisk trykkovervåkingssystem eller integrert dekktrykksensor.
TPMS ble påbudt i alle personbiler registrert etter 1. november 2014. Enkelte eldre bilmodeller kan også ha dette montert.
Snap Drive har kompetanse og utstyr for vedlikehold av TPMS for din bil.