Vi kan hjelpe deg. Å fikse et automatgir som fusker kan koste mindre enn du tror.

Alle biler som har kjørt mer enn 60.000 KM bør utføre oljeskift på sin automatgirkasse. Noen bilprodusenter sier at dette ikke er nødvendig, men med våre klimatiske forhold og kjøremønster vil det være forebyggende å allikevel skifte olje.

Typiske tegn på at noe er galt med automatgirkassen:

  •     Sporadiske girskift
  •     Høye lyder fra girkassen
  •     Problemer med å skifte gir
  •     Oljelekkasje
  •     Vibrasjoner
  •     Bilen rykker og oppfører seg annerledes

Opplever du et eller flere av disse tegnene? Ja, da bør du kontakte oss.

Oljeskift med gjennomspyling av automatgirkassen er en billig investering

Med oljeskift og gjennomspyling av automatgirkassen forebygger du at girkassen går helt i stykker, og du forlenger dens levetid. Andre fordeler er at du reduserer forbruket av drivstoff og at giringen blir mer smidig.

Hva er forskjellen mellom vanlig oljeskift og oljeskift med gjennomspyling av automatgirkassen?

Ved vanlig oljeskift av automatgirkasse byttes kun ca 1/3 av oljen da resten av oljen ligger i oljekretsløpet. Det vi anbefaler er å utføre oljeskift og gjennomspyling av automatgirkassen med en såkalt gir-flush maskin. Slik fjernes alle løse partikler og all oljen blir skylt ut av girkassen og erstattet med helt ny olje. Resultatet er at automatgiret føles som nytt.

Hvis det er lenge siden forrige oljeskift og eller du ofte trekker tilhenger vil vi i tillegg anbefale en rens av hele automatgir- kretsløpet. 


Illustrasjon av brukt automatgirolje, olje etter standard oljeskift og etter BG Automatgirservice

Kontakt oss for mer informasjon

Har du behov for reparasjoner utover de oppdragene spesifisert på nettsiden, anbefaler vi å ringe 03010 eller 977 03010, eller klikk på BESTILL TIME