Med topp moderne IT-systemer og avansert diagnoseutstyr utfører Snap Drive service på alle elbiler i henhold til serviceskjema. Snap Drive dekker med andre ord alle former for service og reparasjoner, bortsett fra skade og lakkreparasjoner. 

– I 2020 valgte 7000 elbilkunder å utføre service og reparasjoner i våre verksteder. 

- Elbiler må også vedlikeholdes, da de har generelt høy egenvekt med kraftige elmotorer og høyt dreiemoment. Slitedeler som hjuloppheng og bremser må kontrolleres og vedlikeholdes.

Elbil-service av kompetente fagfolk 

Snap Drive og elbil er en god match da alle våre verksteder er lokalisert med god beliggenhet i nærheten av offentlige knutepunkter i de største byene i Norge, der også elbilandelen er størst. 

– Våre bilmekanikere er løpende oppdatert med kompetanse rettet mot alle elbiler. I Snap Drive satses det tungt på kompetanseutvikling gjennom Snap Drive Skolen for både bilmekaniker, fagtekniker og systemteknikere, og våre kunderådgivere på kundesenteret er bileksperter med fagbrev som bilmekanikere.

Service i tråd med bilens garantier

Mange elbilkunder ønsker kun å få utført EU-kontroll. Bilen skal kontrolleres og godkjennes 4 år etter førstegangsregistrering. Andre elbilkunder ønsker å få utført service på air condition, altså klima-anlegg, bremser, forstilling, hjullager, ruteskift, dekk eller andre reparasjoner. 

– Alle Snap Drive-verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner som betyr at du beholder bilens garantier. Ta med elbilen din til oss, for vi imøtekommer alle elbil-kundene som kommer til Snap Drive's 24 verksteder med ulike behov.


Fakta om Snap Drive verkstedtjenester: 

●    Norges største egeneide verkstedkjede. 
●    Kvalitet til konkurransedyktig pris.
●    3 års garanti på arbeid og deler. 

Vi kan elbil og hybridbil
Vi kan elbil og hybridbil