Med topp moderne IT-systemer og avansert diagnoseutstyr utfører Snap Drive service på alle elbiler i henhold til serviceskjema. Snap Drive dekker med andre ord alle former for service og reparasjoner, bortsett fra skade og lakkreparasjoner. 

– I 2019 valgte 5000 elbilkunder å utføre service og reparasjoner i våre verksteder, og våre kjernekunder innenfor elbilsegmentet er kunder som har en 3 år gammel elbil eller eldre, sier Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. 

Innen 2025 vil de mest frekvente reparasjonene i fremtiden være på elbil som følge av et høyt nybilsalg av elbiler i 2018 og 2019.

- Elbiler har generelt høy egenvekt med kraftige elmotorer og høyt dreiemoment, og bremser benyttes i mindre grad en tradisjonell biler som følge av regenerering ved motorbrems, sier Harsem. 

Elbil-service av kompetente fagfolk 

Snap Drive og elbil er en god match da alle våre verksteder er lokalisert med god beliggenhet i nærheten av offentlige knutepunkter i de største byene i Norge, der også elbilandelen er størst. 

– Våre bilmekanikere er løpende oppdatert med kompetanse rettet mot alle elbiler. I Snap Drive satses det tungt på kompetanseutvikling gjennom Snap Drive Skolen for både bilmekaniker, fagtekniker og systemteknikere, og våre kunderådgivere på kundesenteret er bileksperter med fagbrev som bilmekanikere, forklarer Harsem. 

Service i tråd med bilens garantier

Mange elbilkunder ønsker kun å få utført EU-kontroll. Bilen skal kontrolleres og godkjennes 4 år etter førstegangsregistrering. Andre elbilkunder ønsker å få utført service på air condition, altså klima-anlegg, bremser, forstilling, hjullager, ruteskift, dekk eller andre reparasjoner. 

– Alle Snap Drive-verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner som betyr at du beholder bilens garantier. Ta med elbilen din til oss, for vi imøtekommer alle elbil-kundene som kommer til Snap Drive's 22 verksteder med ulike behov, sier Harsem.  


Fakta om Snap Drive verkstedtjenester: 

●    Norges største egeneide verkstedkjede. 
●    Kvalitet til konkurransedyktig pris.
●    3 års garanti på arbeid og deler. 

Vi kan elbil og hybridbil
Vi kan elbil og hybridbil