I 2023 valgte hele 18.000 elbilkunder å utføre service og reparasjoner hos Snap Drive. Snap Drive og elbil er en god match da alle våre verksteder er lokalisert med god beliggenhet i nærheten av offentlige knutepunkter i de største byene i Norge, der også elbilandelen er størst. Hos oss får du høy kvalitet til konkurransedyktig pris, og beholder bilens garantier.

BESTILL TIME

EU-kontroll for elbil

Mange elbilkunder ønsker kun å få utført EU-kontroll. Bilen skal kontrolleres og godkjennes innen 4 år etter førstegangsregistrering, deretter senest hvert andre år. Se frist for EU-kontroll av din elbil her.

Er det på tide med kontroll? Bestill time, eller les mer om EU-kontroll hos Snap Drive.

Hva gjøres på service for elbil?

Elbiler må også vedlikeholdes, da de har generelt høy egenvekt med kraftige elmotorer og høyt dreiemoment. Slitedeler som hjuloppheng og bremser må kontrolleres og vedlikeholdes.

Med topp moderne IT-systemer og avansert diagnoseutstyr utfører Snap Drive service på alle elbiler i henhold til serviceskjema. Vi leverer en rekke verkstedtjenester for elbil, herunder service på air condition, altså klimaanlegg, bremser, forstilling, hjullager, ruteskift, dekk og andre reparasjoner. Snap Drive dekker med andre ord alle former for service og reparasjoner, bortsett fra skade og lakkreparasjoner.

Service i tråd med bilens garantier

Alle Snap Drive-verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner som betyr at du beholder bilens garantier. Ta med elbilen din til oss, for vi imøtekommer alle elbil-kundene som kommer til et av våre 26 Snap Drive verksteder med ulike behov.

Elbil-service av kompetente fagfolk

Våre bilmekanikere er løpende oppdatert med kompetanse rettet mot alle elbiler. I Snap Drive satses det tungt på kompetanseutvikling gjennom Snap Drive Skolen for både bilmekaniker, fagtekniker og systemteknikere, og våre kunderådgivere på kundesenteret er bileksperter med fagbrev som bilmekanikere. Vi kan elbil.


Fakta om Snap Drive verkstedtjenester: 

  • Norges største egeneide verkstedkjede
  • Kvalitet til konkurransedyktig pris
  • 3 års garanti på arbeid og deler
  • Du beholder nybilgarantien

 

Vi kan elbil og hybridbil