I 2023 valgte hele 18.000 elbil eiere å utføre service og reparasjoner hos Snap Drive. Snap Drive og elbil er en god match da alle våre verksteder er lokalisert med god beliggenhet i nærheten av offentlige knutepunkter i de største byene i Norge, der også elbilandelen er størst. Hos oss får du høy kvalitet til konkurransedyktig pris, og beholder bilens garantier.

BESTILL TIME

EU-kontroll for elbil

Mange elbilkunder ønsker kun å få utført EU-kontroll. Bilen skal kontrolleres og godkjennes innen 4 år etter førstegangsregistrering, deretter senest hvert andre år.

Du kan enkelt sjekke når bilen din skal på EU-kontroll:

Sjekk frist for EU-kontroll

Er det på tide med kontroll? Bestill time, eller les mer om EU-kontroll hos Snap Drive.

Hva gjøres på service for elbil?

Elbiler må også vedlikeholdes, da de har generelt høy egenvekt med kraftige elmotorer og høyt dreiemoment. Slitedeler som hjuloppheng og bremser må kontrolleres og vedlikeholdes.

Med topp moderne IT-systemer og avansert diagnoseutstyr utfører Snap Drive service på alle elbiler i henhold til serviceskjema. Vi leverer en rekke verkstedtjenester for elbil, herunder service på air condition, altså klimaanlegg, bremser, forstilling, hjullager, ruteskift, dekk og andre reparasjoner. Snap Drive dekker med andre ord alle former for service og reparasjoner, bortsett fra skade og lakkreparasjoner.

Service i tråd med bilens garantier

Alle Snap Drive-verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner som betyr at du beholder bilens garantier. Ta med elbilen din til oss, for vi imøtekommer alle elbil-kundene som kommer til et av våre 26 Snap Drive verksteder med ulike behov.

Elbil-service av kompetente fagfolk

Våre bilmekanikere er løpende oppdatert med kompetanse rettet mot alle elbiler. I Snap Drive satses det tungt på kompetanseutvikling gjennom Snap Drive Skolen for både bilmekaniker, fagtekniker og systemteknikere, og våre kunderådgivere på kundesenteret er bileksperter med fagbrev som bilmekanikere. Vi kan elbil.

Snap Drive tilbyr Økonomiservice for elbil

Mange bileiere har en Elbil som er eldre enn 5 år og utenfor ordinær nybilgaranti. Da er vår økonomiservice (Snap Drive 6+ EL) et trygt og prisgunstig valg. Slik service koster fra 1960 kroner.

Hva inngår i Snap Drive 6+ EL:

 • Grundig sjekk av bilen (Bremser, frontrute, hjuloppheng, støtdempere, karosseri, lys, klimaanlegg mv)
 • Bremsevæskens tilstand sjekkes
 • Kontroll av kjølevæske
 • Bytte av kupeluftfilter

Dette er en enklere service, som dekker opp de viktigste punktene. Videre avdekkes mulig slitasje på andre komponenter på bilen. Dette gir deg mulighet til være i forkant slik at du kan unngå store og kostbare reparasjoner.

Priseksempler:

Nissan Leaf fra kr 1994,-

Tesla Model 3 fra kr 1962,-

Tesla anbefaler utover dette årlig rengjøring og smøring av bremser i områder der veien saltes om vinteren.

Tesla anbefaler videre service på klimaanlegg som følger:

 • Model S – Hvert 2. år
 • Model X – Hvert 3. år
 • Model 3 – Hvert 6. år (for biler produsert før 2022)
 • Model Y – Hvert 4. år


Fakta om Snap Drive verkstedtjenester: 

 • Norges største egeneide verkstedkjede
 • Kvalitet til konkurransedyktig pris
 • 3 års garanti på arbeid og deler
 • Du beholder nybilgarantien
 • Du kan enkelt booke dag og tidspunkt på nett eller telefon

 

Vi kan elbil og hybridbil