Feil hjulstilling kan merkes ved at bilen trekker til høyre eller venstre når den er i fart, at det forekommer vibrasjoner i rattet ved høyere hastigheter eller at dekkene slites ujevnt. 
Støtdempere har en viktig funksjon som tar opp bevegelsesenergien og roer ned kjøretøyet. Nedsatt funksjon på støtdempere kan påvirke bilens stabilitet ved brå oppbremsing og kan gi økt bremselengde. 
Kontroll av hjuloppheng innebærer blant annet:  
•        Defekte støtdempere
•        Slitte foringer, ledd og kuler i forstilling og bakstilling
•        Defekte fjærer
•        Defekte hjullager
I Snap Drive har vi kompetanse og moderne utstyr slik at vi kan hjelpe deg med kontroll av hjulstilling, forstilling og nødvendig justering av hjulvinkler i henhold til bilfabrikantens tekniske spesifikasjoner. 

En hjulstillingsanalyse (såkalt Quick Check) koster kun kr. 386,- og utføres kostnadsfritt sammen med andre utførte oppdrag hos oss. 
Avdekkes det feil fra forstillingsanalysen (Quick Check) anbefaler vi justering av hjulvinkler. "4 hjulskontroll med justering" utføres med eget spesialutstyr og oppdraget koster Kr 2097,- inkl. mva

Verkstedarbeider som sjekker hjuloppheng på Snap Drive

Har du behov for reparasjoner utover de oppdragene spesifisert på nettsiden anbefaler vi å ringe 03010 eller 977 03010 eller klikk på BESTILL TIME