logo

Personvern

Når du bruker nettsidene til Snap Drive legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene, og de kommunale tjenestene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

1. Ansvar

Snap Drive er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av www.snapdrive.no.

2. Webanalyse

Snap Drive bruker Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar bare generell webstatistikk, som f.eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Data fra Google Analytics deles ikke uten Snap Drives samtykke, med unntak av gitte avgrensende situasjoner, som når det kreves ved lov (politi/domstoler).

3. Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom deg og www.snapdrive.no hver gang du ser på en side. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke for å identifisere deg som person.

Informasjonskapsler ved bruk av www.snapdrive.no:

 • Funksjonelt
  Kapselen CorePublishSesssion brukes for at Snap Drives publiseringsverktøy skal fungere. Kapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.
 • Identifisering av enhet
  Kapselen Ctdevicecachekey holder på informasjon om hvilken enhet og hvilken nettleser du bruker, slik at nettsidene våre kan presentere innhold til riktig type enhet (pc, mobil, nettbrett, etc.). Kapselen har en varighet på en uke.
 • Leseweb
  Ved bruk av funksjonalitet for å lese opp innhold mottar du en informasjonskapsel fra leseweb.dk for at leseweb skal fungere.
 • Tilbakemelding
  Ved bruk av funksjonalitet for å gi tilbakemelding på innhold legges det igjen en kapsel som styrer om du kan sende meldingen en eller flere ganger. Tilbakemeldingen lagres i vår database og kan ikke spores tilbake til deg. Kapselen fjernes ikke når du lukker nettleseren. Hvis du vil fjerne kapselen gjøres dette i nettleserens innstillinger.

4. Søk

Vi lagrer informasjon om søkeord og valg du benytter i søkefunksjonen på www.snapdrive.no. Vi bruker informasjonen til å bedre innhold og navigasjon for brukere av nettsidene. Bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, som for eksempel IP-adresse. Søkemotoren som brukes på www.snapdrive.no er Google Site Search.