logo
Service

service

Snap Drive er spesialisten på service og vedlikehold for alle bilmerker til konkurransedyktige priser

Snap Drive eier alle verkstedene i kjeden og sørger for like prosedyrer og kvalitetskontroll på service og reparasjoner. Våre verkstedtjenester støttes av felles IT-plattform hvor alle tekniske spesifikasjoner er oppdatert for å utføre service i henhold til fabrikkspesifikasjoner. Snap Drive benytter OE-deler som tilfredsstiller bilens garantier og vi gir derfor 3 års garanti på deler og arbeide.

En del bilprodusenter har valgt å erstatte den tradisjonelle serviceboken med digital oppdatering. Digitale oppdatering av serviceboken sørger Snap Drive for inn i produsentenes portal.

Service på bil bør gjøres minst annethvert år både med hensyn sikkerhet og vedlikehold for at garantien på din bil skal opprettholdes.

 

Snap Drive tilbyr også økonomi service, kalt Snap Drive Service 6+

Snap Drive kan bil og med våre over 30 år i bransjen vet vi hva som skal til for at ditt bilhold skal bli så problemfritt og rimelig som mulig.

Vi tilbyr også økonomi service kalt Snap Drive Service 6+, denne inneholder skift av motorolje og oljefilter, forstillingsanalyse, samt en visuell kontroll av blant annet bremser, hjuloppheng, drivverk, lys og batteri. Pris fra kr 2190,- Kontakt oss for mer informasjon

kombinerer du service med EU-kontroll betaler du kun kr 838,- for kontrollen.

Har du behov for reparasjoner utover de oppdragene spesifisert på nettsiden, anbefaler vi å ringe 03010 eller 977 03010, eller klikk på BESTILL TIME knappen.